Általános szállítási feltételek

A Gyorselérés segítségével az aktuális pontra ugorhat.

1. Árak

A katalógusban szereplő árak Forintban értendőek, tartalmazzák a katalógus megjelenésekor hatályos törvények szerinti 27%-os ÁFA-t. Az árak a következő katalógus megjelenéséig érvényesek, fenntartjuk azonban az időközbeni árváltoztatás jogát. Erről Vevőinket legkésőbb a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk. Az árváltoztatás időpontjáig leadott megrendelésekre az addig érvényben volt árjegyzék árai az irányadóak.


2. Kedvezmények

Az egyes rendelések bruttó (az ÁFA-t tartalmazó) végösszege után a következő kedvezményeket biztosítjuk:

100.000 Ft feletti rendelés esetén     2% kedvezmény

200.000 Ft feletti rendelés esetén     3% kedvezmény

300.000 Ft feletti rendelés esetén     4% kedvezmény

400.000 Ft feletti rendelés esetén     5% kedvezmény

A fenti kedvezmények a számla végösszegéből kerülnek levonásra.

3. Megrendelés

A megrendelés történhet telefonon, faxon, e-mailben, levélben vagy - rendezvényeken - személyesen. A rendelés visszaigazolása szóban is történhet.

4. Szállítás

Minimális rendelési érték nincs. Bruttó 50.000 Ft feletti egyszeri rendelési érték felett a szállítási költséget átvállaljuk. Ez alatt az érték alatt bruttó 2.500 Ft szállítási és csomagolási átalányt számítunk fel.
Költségmentes minden utánszállítás, függetlenül az eredeti rendelés értékétől.

5. Fizetés

A számla eredeti példánya és egy készpénz átutalási csekk a csomagban található. A fizetés 10 napon belül banki átutalással vagy csekken teljesítendő. A fizetés akkor tekinthető teljesítettnek, amikor a számla ellenértéke jóváírásra kerül bankszámlánkon.

Késedelmes fizetés esetén a mindenkori jegybanki kamat kétszeresének megfelelő összeget számítunk fel késedelmi kamatként.
 
Fenntartjuk a jogot, hogy - nyitott lejárt számla esetén - a megrendelés visszaigazolásakor a fizetési módot utánvétre vagy előreutalásra módosítsuk. A fizetési mód változásáról a vevőinket legkésőbb a megrendelést követően, de mindenképpen még a szállítást megelőzően tájékoztatjuk.
Ugyancsak fenntartjuk a jogot, hogy nagyértékű megrendelések esetén előleget kérjünk.

6. Áruvisszaküldési jog

Az általunk szállított árura a Vevőt - az áruátvételt követő 14 napon belül - visszaküldési jog illeti meg. Amennyiben a Vevő 14 napon belül - sértetlen és bontatlan csomagolásban, a visszaküldés okát megnevezve – visszaküldi az árut, a Vevő kívánságának megfelelően kicseréljük, vagy a vételárat jóváírjuk.

Külön visszaküldési feltételek vonatkoznak a katalógusban csillaggal jelölt termékekre (székek, bútorok). Ezen termékek esetén a visszaküldési jog gyakorlása előzetes egyeztetés után, 10% áruvisszavételi díj levonása mellett történhet.

Visszaküldési cím:
M+W Dental Magyarország Kft.
1039 Budapest, Zöld utca 2.

7. Garancia

Az M+W Dental Magyarország Kft. az általa szállított termékekre a törvény által előírt garanciális időt biztosítja. Amennyiben a termék gyártója hosszabb garanciális időt vállal, úgy ezt a hosszabb garanciális időt biztosítjuk a Vevőinknek.

8. Tulajdonjog fenntartása

A leszállított áru a vételár kiegyenlítéséig az M+W Dental Magyarország Kft. tulajdonában maradnak.

9. Jogorvoslat

A nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései irányadóak. Jogvita esetén az M+W Dental Magyarország Kft. székhelye szerinti illetékes Bíróság bír kizárólagos hatáskörrel és illetékességgel.

10. Egyéb

A katalógus utánnyomása, sokszorosítása, részben vagy egészben történő felhasználása kizárólag az M+W Dental Magyarország Kft. engedélyével történhet.

Az esetleges elírásokért, nyomdai hibákért nem vállalunk felelősséget.

Online szolgáltatások

Bejelentkezés

Kosár0

A kosár tartalma üres


Rendelés cikkszámmal

Visszahívás kérése

Visszahívás oka
 
 
 
 
 

Kérdése van?

Téma:A legutóbb megjelenített termék

Nem találtunk megfelelő terméket