Számlázási cím
Kapcsolattartó

a) kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az M+W Dentál Kft. a regisztráció során fentebb megadott adatokat kezelje abból a célból, hogy hozzáférhessek a www.mwdental.hu oldal online webáruház szolgáltatásaihoz: vásárlás céljából vevő azonosítás, a szerződés teljesítése (kiszállítás), jogszabályi kötelezettségek teljesítése (pl. számlázás, jótállás).
b) kijelentem, hogy a regisztráció során saját, vagy az általam jogszerűen képviselt személy adatait adtam meg, ez utóbbi esetben megfelelő felhatalmazással rendelkezem.
c) kijelentem, hogy az M+W Dental Adatkezelési Tájékoztatóját elolvastam, az abban foglaltakat megértettem. Ennek elérhetőségi linkje itt
d) tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulás alapján az M+W Dental kizárólag az a) pontban meghatározott céljából kezeli az itt megadott adatokat.
e) kijelentem, hogy tudomással bírok arról, hogy a regisztrációmat bármely időpontban, indoklás és bármely korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonhatom az M+W Dental székhely címére, vagy a dental@mwdental.hu emailre megküldött postai, vagy elektronikus értesítéssel.
Nyilatkozatok:

Online szolgáltatások

Bejelentkezés

Kosár0

A kosár tartalma üres


Rendelés cikkszámmal

Visszahívás kérése

Visszahívás oka
 
 
 
 
 

Kérdése van?

Téma:A legutóbb megjelenített termék

Nem találtunk megfelelő terméket