Hírlevél regisztráció


a) kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az M+W Dentál Kft. az ebből a célból megadott e-mail címre kereskedelmi célú üzeneteket, marketing célú megkereséseket, hírleveleket, reklámleveleket küldjön.
b) kijelentem, hogy a regisztráció során megadott e-mail cím az hozzám köthető.
c) tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulás alapján az M+W Dental kizárólag az a) pontban meghatározott célból kezeli a megadott e-mail címet. Az adatkezelés jogalapja előzetes és önkéntes hozzájárulás.
d) kijelentem, hogy tudomással bírok arról, hogy a hozzájárulásomat bármely időpontban, indoklás és bármely korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonhatom az M+W Dental székhely címére, vagy a dental@mwdental.hu emailre megküldött postai, vagy elektronikus értesítéssel, vagy a hírlevél „leiratkozás“ gombjára kattintva.
e) tudomásul veszem, hogy a hírleveleket tartalmazó e-mailek kiküldése céljából az M+W Dental igénybe veszi a Wanadis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1112 Budapest, Budaörsi út 153.; Cg. 01-09-885144) szolgáltatótól a Maileon szoftver e-mail küldő szolgáltatást.
f) kijelentem, hogy az M+W Dental Adatkezelési Tájékoztatóját elolvastam, az abban foglaltakat megértettem. Elérhetőségi itt

Amennyiben Ön már regisztrált és adatait szeretné szerkeszteni, klikkeljen ide

Online szolgáltatások

Bejelentkezés

Kosár0

A kosár tartalma üres


Rendelés cikkszámmal

Visszahívás kérése

Visszahívás oka
 
 
 
 
 

Kérdése van?

Téma:A legutóbb megjelenített termék

Nem találtunk megfelelő terméket