Ugye Ön sem akar lemaradni heti exkluzív Labor és Praxis akcióinkról?

Kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési formot, hogy elküldhessük Önnek exkluzív heti akcióinkat, így nem marad le semmiről!

Hírlevél regisztráció


a) kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az M+W Dentál Kft. az ebből a célból megadott e-mail címre kereskedelmi célú üzeneteket, marketing célú megkereséseket, hírleveleket, reklámleveleket küldjön.
b) kijelentem, hogy a regisztráció során megadott e-mail cím az hozzám köthető.
c) tudomásul veszem, hogy jelen hozzájárulás alapján az M+W Dental kizárólag az a) pontban meghatározott célból kezeli a megadott e-mail címet. Az adatkezelés jogalapja előzetes és önkéntes hozzájárulás.
d) kijelentem, hogy tudomással bírok arról, hogy a hozzájárulásomat bármely időpontban, indoklás és bármely korlátozás nélkül, ingyenesen visszavonhatom az M+W Dental székhely címére, vagy a dental@mwdental.hu emailre megküldött postai, vagy elektronikus értesítéssel, vagy a hírlevél „leiratkozás“ gombjára kattintva.
e) tudomásul veszem, hogy a hírleveleket tartalmazó e-mailek kiküldése céljából az M+W Dental igénybe veszi a Wanadis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1112 Budapest, Budaörsi út 153.; Cg. 01-09-885144) szolgáltatótól a Maileon szoftver e-mail küldő szolgáltatást.
f) kijelentem, hogy az M+W Dental Adatkezelési Tájékoztatóját elolvastam, az abban foglaltakat megértettem. Elérhetőségi itt

Amennyiben Ön már regisztrált és adatait szeretné szerkeszteni, klikkeljen ide

Online szolgáltatások

Bejelentkezés

Kosár0

A kosár tartalma üres


Rendelés cikkszámmal

Visszahívás kérése

Visszahívás oka
 
 
 
 
 

Kérdése van?

Téma:A legutóbb megjelenített termék

Nem találtunk megfelelő terméket