M+W házimárka termékek

M+W SELECT csonklakk

M+W SELECT csonklakk

Nagyon kemény és karcálló felületet adó, színpigmenteket és fémrészecské - ket tartalmazó lakk. Több rétegben felvihetõ, az egyes rétegek vastagsága a viszkozitás és az ecsettípus megválasztásával szabályozható. A lakk opak, jól takaró színekben...

Termékinformáció

Egyéb termékek

Aqua Spacer

Aqua Spacer

Vízben oldódó, szkennelhető lakk. Ez a csonklakk rendszer lehetővé teszi, hogy a fémmentes kerámiákhoz használt speciális távtartó lakkot folyó vízzel egyszerűen leöblítsük. A fémmentes kerámia így gyorsan felpróbálható és színintenzív lakk nem...

Termékinformáció

Cement Spacer

Cement Spacer

A lakk segítségével egyenletes vastagságú (20 µm), sima és pórusmentes helyfenntartó réteget készíthetünk a csonkon. Több rétegben is felhordható. A nyomási és dörzsölési helyek a különböző színek köszönhetően könnyen felismerhetők.

Termékinformáció

Clear Spacer

Clear Spacer

Átlátszó lakk a csonk felületének lezárására. Csonklakk alapozóként használható, kémiai kötést hoz létre a csonkkal. Rétegvastagsága száraz gipszen 3 µm.

Termékinformáció

Color Spacer

Color Spacer

Piros-transzaparens csonklakk, mely nem tartalmaz színpigmenst., ezáltal rögtön használatkész, használat előtt nem szükséges felrázni. A kötés során színe narancsról pirosra vált. Nagyon híg, ezért nagyon precízen felhordható. Rétegvastagsága 7 µm.

Termékinformáció

Die Spacer

Die Spacer

Csonklakk színpigmensekkel korona- és hídtechnikához. Sűrű, jól takaró felületet hagy maga után. Kb. 1 mm-rel a preparációs határ felett kezdjük el felhordani.

Termékinformáció

die:master

die:master

die:master duo: keményít és lezár. Keményítőként és primerként az első felhordás során mélyen behatol és lezárja a gipszstruktúrákat. A második felhordáskor megteremti a lakkokhoz való kiváló kötés kémiai alapját. Kötése gyors. A 0 micronos...

Termékinformáció

Light Spacer

Egyenletesen keményedő, üvegszerű felületet adó fényrekötő csonklakk. A feldolgozási idő a technikus maga határozza meg. A polimerizációs idő - bármely szokásos polimerizációs készülékkel - 2-5 perc.

Termékinformáció

Liquicol

Liquicol

Nagyon híg speciális pillanatragasztó gipszmodellek bevonására, csonkok, gerincek, antagonisták felületének keményítésére valamint érdes modellfelületek elsimítására a legcsekélyebb rétegképződés mellett.

Termékinformáció

Steam Off

Steam Off

Gőzborotvával egyszerűen eltávolítható csonklakk. Biztos kerámiarétegezést tesz lehetővé a gipszcsonkon. 6 különböző dentinszínben választható, lefedve a teljes színskálát (A1-D4), így fémmentes kerámiák estén kiküszöbölhetők a zavaró háttérszínek.

Termékinformáció

Thinner (higító)

Thinner (higító)

Univerzális hígító minden Yeti csonklakkhoz. Használatával a régebben használt lakkokat ismét az eredeti konzisztenciájukba hozhatjuk.

Termékinformáció

Vernax helyfenntartó lakk

Vernax helyfenntartó lakk

Egységes szemcsenagyságú fémport tartalmaz, így a filmvastagság mindenütt egyenletes, ca. 10 µm. A lakk mechanikusan ellenálló, immunis minden oldószerre. Hőállóképessége mélyhúzáshoz is megfelelő.

Termékinformáció

Online szolgáltatások

Bejelentkezés

Kosár0

A kosár tartalma üres


Rendelés cikkszámmal

Visszahívás kérése

Visszahívás oka
 
 
 
 
 

Katalógus rendelés

Katalógus kiválasztásaA legutóbb megjelenített termék

Nem találtunk megfelelő terméket